Etusivu

Verkkokauppa

Munkkivuoren kukkakaupan verkkokaupasta tilaat kätevästi kukat haluamaasi osoitteeseen tai voit noutaa ne liikkeestämme.
Toimitushinnat alkaen 9,90. Munkkivuori, Helsinki 00240-00440, Munkkiniemi, Haaga, Länsi-Helsingin alue, Espoo, Kauniainen ja Vantaa.

Tuotteet ja palvelut

Munkkivuoren kukkakauppa Sakuran valikoimasta löydät kukat elämäsi eri tilanteisiin. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinua kaikissa kukkiin liittyvissä asioissa. Tuotevalikoimamme on monipuolinen ja laadukas. Tule käymään tai tutustu tuotteisiimme verkkokaupassamme.

Ota yhteyttä

Meidät löydät Munkkivuoren Ostoskeskuksesta viikon jokaisena päivänä. Osoitteemme on; Raumantie 1, 00350 Helsinki 09-553326 kukka.sakura@gmail.com

Aukioloajat löydät tästä: TIETOA MEISTÄ

KUKKAKAUPPA MUNKKIVUORESSA

Sakura sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksessa. Meiltä löydät kukat kaikkiin tilanteisiin. Tule käymään liikkeessämme tai tilaa kukat kätevästi Kukkakauppa Sakuran verkkokaupasta. Kukkalähetys nopeasti Munkkivuoreen sekä lähialueille. Palvelemme sinua ammattitaidolla kaikissa elämän eri tilanteissa. Klikkaa kätevään verkkokauppamme, joka palvelee kellon ympäri. Tarkemmat toimitusalueet ja hinnat löydät TÄÄLTÄ Kukkatoimitukset kätevästi kukkalähetin toimesta Munkkivuoren alueelle sekä Haagaan. Tämän lisäksi toimitamme kukkalähetykset myös Länsi-Helsingin alueelle, sekä Espooseen, Vantaalle että Kauniaiseen. Jos haluat, niin voit tilata kukat ennakkoon verkkokaupasta ja nouda ne kukkakaupastamme Munkkivuoren ostoskeskuksesta.  Tule asiakkaaksemme! Meiltä saat aina floristin tekemiä kimppuja niin arkeen, kuin juhlaan. Toteutamme niin pienet, kuin isotkin toiveesi. Tule ja tutustu! Tervetuloa Kukkakauppa Sakuraan - ihanaan kukkakauppaa Munkkivuoressa.

Laaja valikoima

Kukkia jokaiseen tilaisuuteen

 

Viherkasveja ja kukkivia ruukkukukkia

 

Kukkakauppa Sakura

Raumantie 1, 00350 Helsinki / Munkkivuori

Puh. 09-553 326
kukka.sakura@gmail.com

Aukioloajat

Lue lisää TIETOA MEISTÄ

Verkkokauppa palvelee kellon ympäri

Tilaa kukat VERKKOKAUPASTA 24/7

 

VIHERKASVIT JA RUUKUT

Viherkasvit ja ruukkukukat tuovat pitkäikaista iloa. Suosimme kotimaisia kasvattajia.
Olemme erikoistuneet myös aina vaihtuviin trendikkäisiin viherkasveihin  ja hienoihin erikoisruukkuihin
Aina laaja valikoima laadukkaita viherkasveja ja kauniita ruukkuja. Kysy lisää p. 09-553326 kukka.sakura@gmail.com

Aukioloajat löydät tästä: TIETOA MEISTÄ