KUKKAKAUPPA MUNKKIVUORESSA

Munkkivuoren Kukkakauppa Sakura on täyden palvelun kukkakauppa. Meille kukkien erinomainen laatu on yksi tärkeimpiä asioita taidokkaan ja ammattitaitoisen kukkasidonnan ohella. Liikkeemme on sijainnut Suomen vanhimmalla ostoskeskuksella jo vuodesta 1959. Tarjoamme ammattitaitoista palvelemme lähes vuoden jokaisena päivänä.

TÄYDEN PALVELUN KUKKAKAUPPA

Sidomme ammattitaidolla erilaiset kukkasidontatyöt sekä iloon että suruun. Meiltä saat:
- kukkakimput, asetelmat
- surusidontatyöt, hautakimput
- hautavihkot, arkkulaitteet
- vauvakimput, ristiäiskukat
- hääkimput, kukkavieheet, hääasetelmat

VIIKKOKUKAT YRITYKSIIN

Tiesitkö, että voimme toimittaa sopimuksen mukaan yritykseenne kimput, asetelmat, ruukkukukat tai muut kukka-alan työt. Tilaa kukat verkkokaupasta, soita tai laita sähköpostia. Teemme ja toimitamme yritykseenne ajankohtaan ja haluamaanne teemaan sopivat kukat vaivattomasti. Kukat on mukava tapa tehdä toimitilat viihtyisäksi ja tunnelmallisiksi. Ota yhteyttä, niin sovitaan yrityksellesi paras tapa toteuttaa kukitus.

MUUT PALVELUT

Meiltä saat myös erikoistyöt esimerkiksi tapahtumiin ja tilojen koristeluun. Viherkasvivalikoimasta löydät mielenkiintoisia kasveja ja meiltä saat oheistarvikkeet viherkasvien kasvatukseen. Lisäksi valikoimissamme on kauniita ja persoonallisia koristeruukkuja
- juhlien koristeet ja muut tilakoristeet
- istutukset ja viherkasvit
- Kekkilän mullat ja kukkaravinteet
- persoonalliset koristeruukut